Chtěl bych se orientačně zeptat na kolik by tak řádově vyšla oprava prasklého displeje na notebook HP nx9030. Praskly Je jen displej, víko a posvětlení je vpořádku. Notebook normálně pracuje, 75% displeje taky. Zbytek je právě poškozen.
uz som to raz pisal, vlani koncom decembra displej do NB HP nx9020 v dealerskych cenach SKK bez DPH: autorizovane serv. stredisko HP Swiss s.r.o. v B.Bystrici 34k a takisto autoriz. stredisko HP Posam Kosice 33k. Book komplet stal zakaznika 22k bez DPH. Myslis, ze si zakaznik prial vymenu v servise? Kupil dalsi book a z povodneho ma stolove PC miniaturnych rozmerov :mrgreen:
JarinoRS: uz som to raz pisal, vlani koncom decembra displej do NB HP nx9020 v dealerskych cenach SKK bez DPH: autorizovane serv. stredisko HP Swiss s.r.o. v B.Bystrici 34k a takisto autoriz. stredisko HP Posam Kosice 33k. Book komplet stal zakaznika 22k bez DPH. Myslis, ze si zakaznik prial vymenu v servise? Kupil dalsi book a z povodneho ma stolove PC miniaturnych rozmerov :mrgreen: Normalni, funguje to a nac to vyhazovat... caparti v pokoji maji na pul roku co likvidovat. Vyhoda DELL atd ..... u old Latituda, nez mi ho ukradli v metru stalo komplet 5800,- DPH v ramci zaruky... + tady jde uplatnit i pojistka na blbost a to minimalne u firmeniho NTB. Toshiba to ma podobne, ale zatim ji nic neni, krom te oderky spodniho vyka ... grrr
mandragora20: Chtěl bych se orientačně zeptat na kolik by tak řádově vyšla oprava prasklého displeje na notebook HP nx9030. Praskly Je jen displej, víko a posvětlení je vpořádku. Notebook normálně pracuje, 75% displeje taky. Zbytek je právě poškozen.p/quote] :? To je spatnyyy..., cejce nevim premku, ale snad to nebude tak moc prasuli, ikdyz :-/
Nevidím rozumný dôvod kupovať resp. dať si meniť LCD v autorizovanom servise. Ked máš druhý,do hodiny nemáš čo robiť a to aj s 15 minútovou fajčiarskou prestávkou. A okrem iného,väčšina výrobcov používa rovnaké typy LCD (hlavne SAMSUNG). Neviem aký to máš,ale mám doma jeden display 15-ku. Je z HP Pavilion,ale neviem akého typu. 8)
hmm, to chcem vidiet, par Panov servisakov s velkym P riesilo kolegov 15,4" book a nic, preto sa mi to nezda..OK, berme, ze to ide v poho, tak otazka: a kde kupis surove LCD do booka? Tak potom nechapem laurylovu vetu "Neviem aký to máš,ale mám doma jeden display 15-ku. Je z HP Pavilion,ale neviem akého typu" ked podla neho 15ka sadne do akejkolvek 15ky, naco to riesi? :idea: