< Fórum

Programovanie

Najnovšie témy

  • Programovanie

    JavaScript - indexOf()

    Zdrawim, chtel sem se zeptat, jak pouzit v JavaScriptu funkci indexOf(retezec), aby se mi, pokud je retezec pritomen, zobrazil misto nej smajlik. Diky za odpovedi.[/b]

    18.4.2005 13:27 | Autor: czecher23
  • Programovanie

    upload na server

    Potřebova bych poradit, jak v php udělat formulář pro upload souboru z ww stránky na server. Díky předem za všechny odpovědi.

    17.4.2005 15:31 | Autor: william
  • Programovanie

    Jak na tuto otázku ? Prikaz swap

    Je dána neusporádaná posloupnost a1, a2, ..., an navzájem ruzných císel. Operace swap(i) (0 &lt; i &lt; n) je definována takto: Pokud je císlo s indexem i vetší než císlo s indexem i+1, tato císla si navzájem vymení pozici. Provedeme posloupnost oper...

    17.4.2005 13:24 | Autor: bohaatstvo
  • Programovanie

    kompilacia zdroja

    Zdravim mam 5 suborov dfm, 5 suborov pas, 1 subor dpr, a jeden subor res, da sa to nejak skompilovat do nejakeho exe suboru?

    15.4.2005 21:22 | Autor: majstersveta
  • Programovanie

    Dynamické vytváření komponenty typu TNotebook.

    Po vytvoření této komponenty a vytvoření několika pages. Jak odkázat jiné komponenty na určitou stránku (page).

    15.4.2005 10:41 | Autor: romavictor
  • Programovanie

    Chyba při mysql_connect() z PHP

    client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in script a čislo řádku, zdroják: $DBname= 'database'; $host= 'localhost'; $user= 'user'; $pass= 'heslo'; $DBLink = mysql_connect ( $host, $user, ...

    14.4.2005 16:03 | Autor: vebloud
  • Programovanie

    [Delphi 6] jak udelat pekny textovy editor

    Zdravím, stáhnul a nainstaloval jsem si balík komponent synedit-201 b. Potřeboval bych poradit, jak něj :D . Jde mi o to, udělat pomocí komponenty TSynEdit pěkný textový editor. Můžete mi pro začátek někdo říct, jestli je to prostřednictvím této kom...

    14.4.2005 12:51 | Autor: gully
  • Programovanie

    [VB] otevreni adresare

    ahoj lidi, prosim nevite nekdo, jak udelat otervreni adresare(pruzkumnik), a nasledne do nej ulozit vyexportovana data? vim jak udelat soubor ,a le nevim adresar:/ moc diky

    14.4.2005 11:41 | Autor: vopruza
  • Programovanie

    3d visualizace

    Cau lidi, potrebuju poradit. nevite jak udelat ze 2 fotek focenych z jineho uhlu 3d model objektu? je to klasicka 3d rekonstrukce. diky.

    14.4.2005 11:41 | Autor: tiger
  • Programovanie

    SQL dotaz

    prosím dokáže mi někdo vysvětlit tento dotaz Alter Table T_BORROWING add Constraint check_end_after_start Check ((end_date&gt;start_date) or (end_date is null)); jde mi především a ten Constraint, ve slovníku píšo že to je omezení, jen nechápu jak...

    14.4.2005 08:52 | Autor: kaifman