< Fórum

Programovanie

Najnovšie témy

  • Programovanie

    Programátor PHP+MySQL spěchá

    hledám programátora v PHP a MySQL bez zábran - něco jsem schopen i zaplatit a můžeme se domluvit i na procentech z výdělku. Zajímavý projekt, prostor mám. Prosím na majl stranecky@gmail.com (mailto:stranecky@gmail.com) OPRAVDU SPĚCHÁ

    19.4.2005 08:26 | Autor: satan
  • Programovanie

    Flash MX 2004: mouse-events movieClipu vs. vnoreneho buttonu

    zdrc Mám movieClip, který obsahuje button; a potřebuju chytat mouse-event rollOut movieClipu, a přitom neblokovat mouse events buttonu (press, release, rollOver, rollOut). Button v movieClipu by měl normálně fungovat, ale když z movieClipu vyjedu my...

    18.4.2005 19:02 | Autor: yaroukh
  • Programovanie

    DELPHI - je v Delphi funkce jako je v PHP explode ?

    Je v Delphi funkce jako je v PHP explode ? explode je funkce pro rozdeleni text do promenych př.: Ahoj Franto 1. = Ahoj 2. = Franto Díky.

    18.4.2005 17:53 | Autor: peca
  • Programovanie

    záplata - pascal

    nevíte jestli existuje záplata na spouštění programů napsané v Borland Pascalu pod WIN XP

    18.4.2005 15:02 | Autor: schm20
  • Programovanie

    programovaci jazyk

    Nevíte jaký programovací jazyk je nejlehčí

    18.4.2005 15:00 | Autor: schm20
  • Programovanie

    JavaScript - indexOf()

    Zdrawim, chtel sem se zeptat, jak pouzit v JavaScriptu funkci indexOf(retezec), aby se mi, pokud je retezec pritomen, zobrazil misto nej smajlik. Diky za odpovedi.[/b]

    18.4.2005 13:27 | Autor: czecher23
  • Programovanie

    upload na server

    Potřebova bych poradit, jak v php udělat formulář pro upload souboru z ww stránky na server. Díky předem za všechny odpovědi.

    17.4.2005 15:31 | Autor: william
  • Programovanie

    Jak na tuto otázku ? Prikaz swap

    Je dána neusporádaná posloupnost a1, a2, ..., an navzájem ruzných císel. Operace swap(i) (0 &lt; i &lt; n) je definována takto: Pokud je císlo s indexem i vetší než císlo s indexem i+1, tato císla si navzájem vymení pozici. Provedeme posloupnost oper...

    17.4.2005 13:24 | Autor: bohaatstvo
  • Programovanie

    kompilacia zdroja

    Zdravim mam 5 suborov dfm, 5 suborov pas, 1 subor dpr, a jeden subor res, da sa to nejak skompilovat do nejakeho exe suboru?

    15.4.2005 21:22 | Autor: majstersveta
  • Programovanie

    Dynamické vytváření komponenty typu TNotebook.

    Po vytvoření této komponenty a vytvoření několika pages. Jak odkázat jiné komponenty na určitou stránku (page).

    15.4.2005 10:41 | Autor: romavictor