změna jazyka dobry vecer, mam doma po bratrovi iMaca (snowleopard 10.6). Konecne jsem se do nej dostal, ale je v nem problem cokoliv udelat. Systemovy jazyk je holandstina a nejsem schopny jazyk zmenit. Nebyl by nekdo schopny udelat nejaky navigacni navod, kudy se ke zmene jazyku dobrat. Nikde jsem nic nevygooglil a manual nemam. Zkousel jsem pres jablicko na horni liste, ve ctvrte zalozce (system) zmenit pod sestou zalozkou (s vlajeckou) jazyk, pretahnutim cestiny na prvni misto, ale i po restartu zadna zmena. Pak me napadlo zkusit zmenit alespon na anglictinu a dikybohu to jde. Nevim ale, jak je to tedy s lokalizaci systemu. Nekde jsem cetl, ze cestina se pripadne musi doinstalovat (pokud nebyl MAC zakoupen u nas). Mac byl koupen v Holandsku, ale je pravdepodobne, ze by si bratr cestinu doinstaloval (tedy pokud to tak jde). Da se to nejak poznat? Diky za rady...
Nahral jsem to na Youtube, az se to zpracujou, tak sem hodin link. Edit: http://www.youtube.com/watch?v=kg_KbntYrvE Ale jeste to chce pockat: "This video is not yet processed." Edit2: Tak uz to jede.
PRIHLÁSENIE DO DISKUSIE
Diskutovať môžete aj bez prihlásenia Zadajte meno, pod ktorým budete vystupovať v diskusii.